Cum afectează sexul viețile?

0
564

Am fost incorecte privind puritatea societății A fost dăunătoare, precum și represive. Care este afirmația unui preot Luteran care se cere, bărbați și femei să-i trimită puritatea inele din anii de adolescenta să fie topite pentru a crea o sculptură. Și, de asemenea, într-un fel, cu siguranță aș fi de acord cu ea. Ea este oportun ca evanghelici s-au luptat cu un sănătos și echilibrat vedere al sexului. Încă înainte de a ne trimite în inele noastre, cu siguranță aș oferi unele recomandări. Am descoperit o afacere mare, care a fost adecvat și, de asemenea, sănătos și echilibrat și adevărat în biserică privind puritatea. Inițial, am învățat că sexul a fost valoros. Ocazional, care pretiozitate a fost definit în moduri care nu erau de dorit, cu toate acestea miezul mesajului că sexul a fost un cadou excelent dezvoltat de către Dumnezeu a fost acolo. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Am învățat, de asemenea, că dorința mea pentru sex a fost sănătos. În timp ce eu înțeleg că există povești de bărbați și femei care au spus că sexul a fost ceva ce a trebuit să îndure, nu am fost informat că în biserica mea.  Mamele și tații au avut extrem de frank conversații cu fratele meu sau surori și, de asemenea, mine cu privire la o dorinta pentru sex. În cele din urmă, mi-a fost dat clar granițele care au fost indicate de cadrul dorința asta.  Aceste limite-de relație conjugală dintre un bărbat cât și o femeie, au apărut restrictive și nerealist ca un adult tanar, cu toate acestea au fost pentru meu mare. Deci, dacă puritatea culturii a obținut o mulțime de dreapta, ceea ce a făcut-o greșeală?

Sex după nuntă,

În cazul în care puritatea culturii nu a reușit, cu toate acestea, a fost atunci când virginitatea a fost confundat cu castitate sau puritatea. În mod ironic, a existat un interes mai mare poziționat pe virginitatea fizice (deși acest lucru este un lucru bun) decât spirituală castitate. A fi cast nu este de a fi fără sex. Un cuplu căsătorit este sunat apelul la castitate, de asemenea,. Karen Înghiți Înainte, într-o publicație Pe Analiza ei Bine, prețurile estimare Lauren Victor, care explică de castitate în acest fel: de Castitate, apoi, “nu este simplu lipsa de sex încă o energic de adaptare a organismului la arcul de evanghelie.” Să fie pură din punct de vedere spiritual este de a promite pe cont propriu pentru cineva, Domnul Isus.

În puritatea societății, pentru a fi auster frecvent implicite promițând să se abțină de la sex până la nuntă eveniment de seara. Cu toate acestea, aceasta este doar o parte din ea. Ca Campion puncte, aceasta nu este doar o evita încă o adaptare care marchează castitate– în special, la “arc evangheliei.” Ce este arcul de scriptura? Acesta este arcul de legat de păcat să sclave ale lui Hristos; de outsider pentru fratele sau sora lui Hristos; de scăzut natura a răscumpărat de producție. Care arc include mult mai mare decât fizicul componente. Acesta include de altă parte critică a omenirii: sufletele noastre. Suntem suflet-corp animale. Prin urmare, nu putem lua în considerare numai nostru de castitate în parteneriat cu trupurile noastre, ci pe modul în care vom crea și de a fi conformat în noastre cele mai intime, fiind la imaginea lui Hristos ca pură, loial, precum și auster de persoane (Rom. 8: 29; 12:1 -2). Vezi cum să rezolvi problemele tale

Celălalt punct semnificativ că puritatea culturii frecvent subliniat, la împiedicarea, este că, dacă ai vărsat virginitatea ta, ai fost dincolo de răscumpărare. Aceasta este printre cele mai nocive, precum și neplăcut puncte care ar putea apărea de o învățătură referitoare la sex sau puritatea. De sex masculin, care are mai multe sexuală și însoțitorii este în mântuirea lui Hristos; nu este nici mamă necăsătorită.

Sexul apreciat în uniunea civilă.

Legate de Sex păcatul este nimic mai rău decât păcatul de satisfacție care ne-ar conduce să credem că avem de-a face cu păcătuind în acest fel. Isus nu ne aduce în familie cu problema care ne sunt aranjate în primul rând. Ne sunt aduse în și, de asemenea, invitat la masa la care ne alăturăm un echipaj pestriță care arata diferit decât noi, dar să împărtășească un moment dat la fel … nimic nu oamenii trebuie să fie așezat acolo unde suntem. Puritatea societății de multe ori poate sublinia păstrând puritatea mult că nu lasă nici un loc pentru a o restaura. Acesta ar trebui să fie așa pentru că Domnul nostru este în afaceri de reconstrucție (1 Cor. 6:9 -11).

Sfaturi pentru o mult mai naturale asupra societății.
Îmi doresc să ofere câteva recomandări pentru exact modul în care biserica poate corecta două aspecte am discutat mai sus. Inițială este de a continua prezentarea sexul ca pe o uimitoare, precum și impresionant cadou de la Dumnezeu. Sexul este un excelent cadou de la Dumnezeu. Este sugerat pentru a fi apreciat în uniune civila. Dragostea rima între Solomon și, de asemenea, partenerul său în Piesa lui Solomon trebuie să ne îndemne să văd frumusețea în ceea ce Dumnezeu a conceput.

Dorința de curățare și sexul

Al doilea rând, doresc să aibă conversații incomode continuu cu copii în vârstă corespunzătoare moduri. Dacă nu vorbesc cu ei, o va face altcineva. Și, de asemenea, povestea că avem de sex este mult mai bună decât cea de pe glob. În special, trebuie să le arătăm că castitate nu este același ca și abținerea. Abstinenta poate face singur; castitatea are nevoie de cartier. Ca Lauren Câștigător clarifică, “comunitatea nu este o mulțime de poliție ca este scriitor, spune la fel de bine ca repovestire fundamentale povești care fac sens al comunității norme.” Dacă vrem cu adevărat dorința de o societate de curăție, după care trebuie să povestesc că ne îndeamnă să căutăm puritate, nu folosesc frica și rușinea de a menține participanții în linie. Vezi cum să rezolvi problemele tale

În cele din urmă, țineți minte că în timp ce virginitatea ar fi vărsat, puritatea precum și castitate în mod constant poate fi câștigat înapoi. Povestea Creștinismului este istoria mântuirii. Este mișcarea de la brut cârpe de faptele noastre albe halate de baie de recuperat. Deci, nu lasa căutare de puritate stai afară pe cei care nu mai potrivi definiția ta de moralitate. Isus vrea să-i mireasa-a-fi. Ea este păstrată pură nu din cauza ei, dar de treaba cu adevărat loiali unul, Hristos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here