Cum de a construi muschii si dieta

0
312

Cu alimentația potrivită, rămâneți sănătoși, toată lumea știe acest lucru. Cu toate acestea, dacă este suficient pentru a mânca sănătos, adăugăm un fruct în dieta noastră. Poate înainte de muncă reușesc să mănânce o banană sau un măr cu masa de prânz. Dar este într-adevăr suficient? Să începem cu subiectul de ce mușchii sănătoși sunt importanți și de ce ar trebui să luăm o cantitate adecvată de proteine pentru acestea…

Mușchii care mențin corpul puternic

Mușchii, ca și alte părți și organe ale corpului, joacă un rol important în menținerea sănătății. Când mușchii sunt sănătoși, corpul tău rămâne puternic, ești capabil să faci tot ce faci zilnic cu ușurință. Pe măsură ce mușchii devin mai puternici, articulațiile corpului nostru, adică articulațiile oaselor, rămân, de asemenea, în formă bună.

Aceste părți sunt mai susceptibile la defecțiuni dacă mușchii din jurul genunchiului sau umărului sunt slabi. Risc redus de multe boli legate de oase. Mușchii puternici ne mențin echilibrul și reduc șansa de alunecare sau cădere. Acest lucru reduce riscul de osteoporoză și alte boli legate de oase. În plus față de capacitatea fizică suplimentară, mușchii adecvați sunt, de asemenea, utili în controlul excesului de greutate.

Dar întrebarea este: ce facem pentru mușchii sănătoși? Doar consumul de lapte ne întărește oasele. Dar adăugarea spontană a doar câteva proteine în dieta dvs. și nu exercitarea nu aduce nici un beneficiu. Alimentele bogate în proteine și exercițiile fizice și efortul fizic sunt foarte importante pentru mușchii puternici și sănătoși. Făcând doar una dintre acestea nu va beneficia. Mâncarea mai multor proteine nu va crește masa musculară. V-ați întrebat vreodată cât de multă proteină obțineți din alimentele zilnice pe care le luați?

Nevoia de proteine depinde de vârstă, sex, starea fiziologică și nivelul de activare. O persoană adultă normală sănătoasă are nevoie de 1 gram de proteine pe kilogram din greutatea corporală. Adică, dacă sunteți o femeie de 30 de ani, care stă liber pentru o lungă perioadă de timp și cântărește 55 kg, atunci aveți nevoie de 55 de grame de proteine în fiecare zi în alimente. Dar dacă faceți sport, exerciții fizice sau sală de gimnastică, veți avea nevoie de mai multe proteine pentru a îmbunătăți creșterea și repararea țesutului muscular.

Este nevoie de proteine suplimentare pentru a construi mușchii

Este o iluzie comună că mușchii oamenilor cresc cu aportul de proteine în exces. Mâncarea mai multor proteine fără exerciții fizice și antrenament de forță nu construiește mușchi. O dietă sănătoasă și echilibrată după exerciții fizice, împreună cu un aport suplimentar de proteine de bună calitate, este esențială pentru construirea de noi țesuturi musculare și repararea țesuturilor deteriorate. Nu se mai utilizează proteine pentru a construi mușchi și se folosește doar energie.

Mănâncă diete bogate în proteine. Împărțiți aportul de proteine pe parcursul zilei, de trei ori cu mese majore și de două ori cu un mic dejun bogat în proteine. Împărțirea aportului de proteine în acest mod ajută la menținerea aminoacizilor la cel mai bun nivel din sânge și accelerează repararea și creșterea musculară. Utilizați o varietate de proteine cum ar fi lapte, carne, păsări de curte, pește, ouă, fasole, leguminoase, produse lactate, soia și cereale integrale în dieta dumneavoastră.

Construiți mușchi slabi-cum să măriți masa musculară

Construirea musculare este o provocare. Produsele pentru mușchi, pe care le includem în dietă, au gândit rațional. Acestea nu ar trebui să fie consumate, ci mai degrabă să rămână la regimul alimentar. Formarea masei nu constă în a mânca la alegere ceea ce doriți, fără restricții, deoarece un astfel de proces duce la formarea de grăsime corporală în loc de mușchi.

În primul rând, punctul de plecare pentru construirea musculaturii este de a înțelege ce este. Este necesar să se influențeze metabolismul organismului. Astfel de reacții sunt împărțite în anabolice și catabolice.

Reacțiile anabolice și catabolice sunt efectuate simultan în fiecare organism. Cu toate acestea, puteți influența beneficiile unuia sau altuia, cum ar fi antrenamentul pentru mușchi, dieta pentru mușchi, carbohidrații pe masă, diverși nutrienți pentru mușchii rapizi și pilulele pe masă. Persoanele care se întreabă cum să construiască mușchi trebuie să știe că unele acțiuni pot duce la un anabolism considerabil al grăsimii corporale, dar este imposibil să se limiteze la zero. Desigur, cu toate acestea, este important să dieta pentru creșterea în greutate, exercițiu pentru masă, și după ei alimente adecvate pentru masă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here