Cum să controlați tensiunea arterială mare fără medicație

0
492

Dacă ai fost depistați cu hipertensiune arterială, poate fi deranjat de a lua medicamentul, pentru a aduce numerele jos. Mod de viață joacă o funcție esențială în tratarea hipertensiunii arteriale. Dacă vă gestionați eficient tensiunea arterială, cu un stil de viață sănătos și echilibrat, ai putea preveni, de a amâna sau mai mică a cererii de droguri.

Antrenament și, de asemenea, plan de dieta sanatoasa

Hipertensiune arterială, de obicei, ridică ca greutatea se ridică. Excesul de greutate fiind, de asemenea, poate declanșa întreruptă de respirație în timpul somnului (apnee de somn), care crește tensiunea arterială. Pierderea in greutate este printre cele mai eficiente stil de viață ajustări pentru controlul tensiunii arteriale. Pierde, de asemenea, un procent din greutate daca sunteti supraponderali sau supraponderali poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale. În general, s-ar putea reduce tensiunea arterială ridicată cu privire la 1 milimetru coloană de mercur (mm Hg) cu fiecare kilogram (privind 2.2 kg în plus) de greutate ai pierdut. Vezi cum să rezolvi problemele tale

În afară de a pierde kilogramele in plus, de obicei ar trebui să păstreze, de asemenea, un ochi pe talia ta. Realizarea excesivă în greutate în jurul taliei poate pune în mare pericol de hipertensiune arterială.

În general: Tip de amenințare în cazul lor midsection dimensiune este mai mare de 40 inch (102 cm). Doamnelor, merg la risc în cazul lor midsection dimensiune este mai mare decât 35 inch (89 de centimetri). Aceste cifre diferă între grupurile etnice. Adresați-vă medicului dumneavoastră cu privire la un sănătos mijloc de măsurare pentru tine.

Exercitii fizice regulate, cum ar fi de 150 de minute pe săptămână, sau cu privire la o jumătate de oră cele mai multe zile din săptămână, poate reduce tensiunea arterială cu 5 la 8 mm Hg, dacă aveți hipertensiune arterială. Este important să fie constantă, deoarece dacă ai renuntat de lucru, tensiunea arterială mare poate urca o dată mai mult. Dacă aveți crescut de hipertensiune arterială, exercitiile fizice pot ajuta la prevenirea de stabilire a tensiunii arteriale. Dacă aveți deja hipertensiune arterială, exercițiu de rutină poate aduce tensiunii arteriale în jos să mai sigur de grade.

Unele cazuri de exercitii cardio, puteți încerca pentru a reduce tensiunii arteriale includ plimbări, alergare, ciclism, înot sau dans. Puteți încerca, de asemenea, de mare intensitate interval de formare, care presupune alternarea scurt ruptureds extrem de activitate cu reușind recuperarea durate de bricheta sarcina. Puterea de formare, în plus poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Scopul de a include rezistență exerciții de formare de minimum două zile pe săptămână. Vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la crearea unui program de exercitii fizice.

Consuma o dieta care este abundent în întregul cereale, fructe, legume și, de asemenea, low-grasimi lactate elemente și, de asemenea, cam zgârcit acest grasimi saturate si colesterol poate reduce tensiunea arterială cu până la 11 mm Hg, dacă aveți hipertensiune arterială. Acest plan de alimentatie este cunoscut sub numele de Abordări Dietetice pentru a Renunțat hipertensiune Arterială (tablou de BORD) plan de dieta.

Ca lucrurile să rămână clar de

Ia în considerare îmbunătățirea potasiu. Potasiu poate reduce efectele de sare de pe mare tensiunii arteriale. Cele mai bune resurse de potasiu este de alimente, cum ar fi fructe și legume, spre deosebire de suplimente. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la nivelul de potasiu care e mai bun pentru tine. Fi un client inteligent. Citeste etichetele produselor alimentare, atunci când magazin precum și să adere la sanatoasa-plan de alimentatie atunci cand iei masa in oras, la fel de bine.

Chiar și o mică scădere în sodiu în dieta ta poate îmbunătăți sănătatea inimii și scăderea tensiunii arteriale până la 5 la 6 mm Hg, dacă aveți hipertensiune arterială. Rezultatul aportului de sodiu asupra tensiunii arteriale variază între grupuri de oameni. Ca un întreg, limita de sodiu la 2.300 de miligrame (mg) pe zi sau mai puțin. Cu toate acestea, scăderea aportului de sodiu– 1500 mg pe zi sau mai puțin-este optimă pentru majoritatea adulților.

Alcoolul poate fi atât de excelent și, de asemenea, negative pentru sănătatea ta și wellness. De a consuma alcool doar in cantitati mici, de obicei o băutură pe zi pentru femei, sau mai mult de o zi pentru bărbați– vă poate scădea tensiunea arterială de aproximativ 4 mm Hg. O băutură ridică la 12 uncii de bere, 5 uncii de un pahar de vin sau de 1,5 grame de 80 de alcool.

Dar asta siguranță rezultatul este pierdut dacă vei consuma alcool prea mult alcool. Consumul de alcool mai mult de cantități moderate de alcool poate ridica de fapt, hipertensiune arterială de numeroși factori. Se poate de asemenea reduce performanța de înaltă tensiunii arteriale medicamente.

Fiecare tigara fumezi crește tensiunea arterială pentru numeroase minute după ce ați terminat. Oprirea fumatului ajută tensiunii arteriale du-te înapoi la tipic. Renuntarea la fumat poate reduce riscul de probleme cu inima și de a spori starea generală de sănătate și wellness. Persoanele care renunta la fumat ar putea trăi mai mult decât cei care niciodată nu a renunțat la fumat.

Monitorizeze tensiunea dumneavoastră de sânge în casă, precum și a vedea medicul dumneavoastră în mod regulat

Tensiune cronică poate adăuga la hipertensiune arteriala. Mult mai mult studiu este necesar pentru a da seama de efectele de tensiune cronică asupra tensiunii arteriale. Periodice de stres și anxietate în plus poate contribui la hipertensiunea dacă reacționează la anxietate prin consumul de alimente nesănătoase, consumul de alcool consumul de alcool sau fumatul.

Ia un timp să se gândească la ceea ce te face să te simți stresat, cum ar fi munca, familie, finanțe sau o problemă de sănătate. Cât mai curând ca ai inteles ce-ți provoacă stres și anxietate, să ia în considerare exact modul în care pot elimina sau a reduce stresul. Dacă nu puteți elimina fiecare dintre factorii de stres, poți cel puțin să le gestioneze într-un mod mult mai sanatoasa metoda.

Ajustarea presupunerile tale. De exemplu, strategia de ziua ta și să se concentreze pe prioritățile de top. A preveni încercarea de a face prea mult, precum și să învețe de stat nr. Înțeles există unele puncte nu se poate schimba sau de a reglementa, încă vă puteți concentra pe modul în care răspunde la ele. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Se concentreze pe probleme puteți gestiona și de a face planuri pentru a le rezolva. Dacă aveți o problemă la birou, încercați să vorbesc cu șeful tău. Dacă aveți o dispută cu copiii dumneavoastră sau soțul / soția, să ia măsuri să-l rezolve.

Preveni anxietatea declanseaza. Încercați să stați clară de declanseaza atunci cand pot. De exemplu, dacă la o oră de vârf de trafic site-ul se îndreaptă spre funcția motive de anxietate, încercare de a pleca mai devreme în dimineața, sau de a lua de transport public. Stați clară de oameni care creează stres și anxietate, de preferință.

Face timpul să se relaxeze și, de asemenea, pentru a face sarcini să vă bucurați. Ia timp în fiecare zi să se odihnească în liniște și, de asemenea, respira profund. Face timp pentru activități plăcute sau hobby-uri de rutină, cum ar fi mersul pe jos, preparării de alimente sau de voluntariat.

Practica apreciere. Dezvăluind recunoștință pentru alții poate ajuta la reducerea stresului.

Reședință de urmărire pot ajuta să vă păstrați file pe site-hipertensiune arterială, asigurați-vă că stilul de viață modificări funcționează, și de alertă și, de asemenea, dumneavoastră medicale profesionale la posibile de sănătate și wellness probleme. Tensiunea ecrane sunt disponibile pe scară largă și la ghișeu. Vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la monitorizarea acasă înainte de ai început.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here