Dieta extremă duce la tulburări de alimentație?

0
524

Atunci când se analizează indicii, semne și simptome, și, de asemenea, origini de o tulburare de alimentatie, este imposibil să plece de pierdere în greutate de conversație. În ultimii ani, studiul a scos la iveală un adevăr clar că dieta este un pericol element pentru creșterea consumatoare de condiții. Potrivit NEDA, cei care iau parte la modestă programe de dieta sunt de 5x mai probabile de a stabili o problemă de alimentație, precum și cele care fac parte din pierdere în greutate extreme sunt 18x cele mai susceptibile de a dezvolta o problemă de alimentație.

Ce este dieta?

Dieta este definit ca “tipul și cantitatea de alimente a sugerat pentru care un individ pentru un motiv special (dieta saraca in sodiu pentru a reduce hipertensiunea arterială)” sau “un program de alimentatie si, de asemenea, consumul de alcool moderat, astfel privind de jos greutate” sau alter corp dimensiune, forma sau aspectul.

Dieta “pentru un factor special” constă din detalii diete sugerat pentru a manipula sau pentru a trata anumite boli. Un exemplu de un plan de dieta, utilizat pentru a reduce gravitatea bolii ar fi eliminarea gluten pentru cei care sunt diagnosticați cu Gastrice boală. În plus, cei cu boli inflamatorii pot urmați anti-inflamatorii diete, în scopul de a atenua cât de starea lor de cadouri. Cei cu probleme cu Diabet zaharat de obicei se conforma cu o dieta strategie pentru a controla de zahăr din sânge, precum și a evita repercusiuni semnificative de boală, inclusiv de hipertensiune arterială sau de rinichi daune. Aceste tipuri de planuri de dieta sunt pornite fără inspirație de pierdere în greutate sau modificarea doar cum un privat apariții.

Pentru scopurile acestui articol, vom fi cu siguranță revizuirea modului de programe de dieta pentru a modifica corpul prezentarea locuri de indivizi la mare amenințare pentru crearea de o alimentatie condiție. În timp ce ne concentrăm acest articol pe diete destinate să modifice uite, este esențial să păstrați în minte că dieta pentru un motiv medical s-ar putea adăuga în plus pentru a consuma stare acțiuni precum și aduce o tulburare de alimentatie.

Ceea ce este o pierdere severă în greutate?

Severe programe de dieta este un plan de dieta, care de mult scade unui individ consumul de calorii în timp ce, de obicei, ridicarea unui individ exercițiu de rutină. Diete Extreme este folosit pentru a schimba considerabil greutatea corpului, mărimea, forma, sau uita-te.

Severă dieta poate duce la unele preliminare de management de greutate, cu toate acestea, de asemenea, are un număr de viata-amenință consecințe. Cei care se angajează în programe de dieta ar putea fi lente, moody, bolnav, sau uscate. Persoanele fizice frecvent experiența lor de zahăr din sânge ruleaza sălbatic (nivelul de zahăr din sânge niveluri poate reduce considerabil sau de a crește, care ar putea duce la rezistenta la insulina si, de asemenea, eventual Diabet zaharat de Tip 2). Modest la pierderea in greutate severa poate provoca, de asemenea, o persoană mușchii lui deteriorarea jos ca organismul caută resurse de energie pentru a înlocui puterea primit anterior din alimente. Metabolismul incetineste, de asemenea, în cele care dieta din cauza faptului că organismul este încercarea de a menține necesar nivel de calorii pentru a funcționa în mod corespunzător. În cele din urmă, în caz de pierdere severă în greutate, nutriție proastă și foame de a începe și, de asemenea, poate aduce serioase, de asemenea, efecte mortale.

Dieta este considerat a fi un precursor al consumatoare de tulburari ca urmare a restrictive și, de asemenea, controla natura. Emily Program este Dr. Mark Warren membre, “pierderea in Greutate este o amenințare substanțială aspect pentru a dezvolta o tulburare de alimentatie. Asta e de diete, de obicei, implică măsuri restrictive. Când ne-am limita la ceea ce mancam, ne-am nega corpul nostru ceea ce are nevoie. Luând parte la constrângere poate provoca malnutriție și subnutriție, care, la un neurobiologice grad poate porni de la o problemă de alimentație.”

Cei care dieta ar putea lua parte la comportamente comparabile ca cei cu o alimentatie condiție. Aceste persoane pot limita calorii, antrenament peste, stick la alimente strict de lege, și așa mai departe. În plus, există frecvent o suprapunere componentă de milă. Mai mult ca cei cu o tulburare de alimentatie experiență de rușine consumul de alimente specifice, cele care dieta s-ar putea simți cu adevărat milă de “rupere” dieta lor. Aceste orientări alimentare precum și nefavorabile idee modele în jurul valorii de alimente sunt un indicator al unei persoane cu dezordonate consumatoare. 

Nu dieta duce la consumatoare de tulburări?

Acum, că ne-recunoaște asemănările între tulburări de alimentație și, de asemenea, planuri de dieta, nu ar trebui să fie neobișnuit, cel puțin 25% din oamenii care se angajează în programe de dieta cu siguranță va merge pe pentru a crea un full-floare consumul de stare precum și porțiunea este mult mai mare pentru cei care participa la mai multe tipuri severe de pierdere în greutate. Dacă 1/4 oameni care incep o dieta, se încheie cu o alimentatie condiție, este important ca noi să recunoască pericolele legate de programe de dieta.

“Dacă aș dieta pentru a scadea in greutate, nu am de gând pentru a obține o tulburare de alimentatie.”

Din nou, cercetările arată că peste 25% dintre persoanele care dieta va continua pentru a stabili o tulburare de alimentatie, de aceea este cel mai probabil ca un individ dieta poate proceda corect în ceva mult mai extreme. Cu care a declarat, recunoaștem că peste jumătate din persoanele care dieta poate face fără a crea o alimentatie condiție. Cu toate acestea, pentru acele persoane fizice, pierderea in greutate este, de obicei, situat de-a nu fi de succes.

Pentru cei care urmeaza o dieta care nu este sugerat pentru un scop medical, dar în schimb a făcut uz de în efortul de a slim jos, la “rezultate” de plan de dieta sunt de obicei lipsește. Studiu de cercetare arată că dieta regimuri aproape niciodată duce la sustinuta de reducere a greutății. În timp ce puteți pierde în greutate, inițial, de un regim de dieta, studiile arată că 95% din persoanele care a slim jos de programe de dieta cu siguranță va recâștiga înapoi în 1-5 ani. În plus, dietele restrictive, poate provoca o creștere în dorințe, care rezultă în mâncatul compulsiv sau un yo-yo ciclu.

“My medical profesionist este încurajându-mă pentru a deveni mai sanatos, asta nu înseamnă că ar trebui să subțire în jos, cu toate acestea nu pot?”

Ușor răspunsul este nu. Wellness nu este determinat exclusiv de o greutate. În scopul de a veni pentru a fi mai sanatos, s-ar putea începe participante în plus pozitive exercițiul, rezolvarea de viață griji, sau de lucru cu consolidarea psihologice, psihologice sau emoționale de sănătate și wellness. Dacă un medic recomandă o persoană pierde in greutate, în scopul de a trai o viata mai satisfacatoare (și, de asemenea, persoana este de acord cu acest lucru), este sugerat că individul se consultă cu un dietetician cu experiență, expert nutritive, și chiar o problemă de alimentație expert (dacă există o problemă cu privire la alimentele acțiuni).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here