Vârsta de 25 de ani, prostata începe să se extindă

0
633

Atunci când un bărbat ajunge să ceea ce privește vârsta de 25 de ani, prostata începe să se extindă. Acest toate-naturale de dezvoltare este numit hiperplazie benignă de prostată (HBP) și, de asemenea, este una dintre cele mai obișnuite cauze de prostata accesoriu. HBP este o benignă problemă care nu duce la celulele cancerului de prostata, deși ambele probleme pot exista împreună. Un Britanic de sex masculin a fost apreciat după o imagine pe care a publicat pentru a ridica înțelegere celulelor cancerului de prostata a fost împărtășită de mii de ori. Kurt Jewson, o auto-descrise “tubby, palid precum și de vârstă mijlocie” om, a mărturisit el a fost neclare cu privire la posibilitatea de a posta imaginea, care îl arată marcat de proceduri chirurgicale și, de asemenea, pune pe un cateter și, de asemenea, colostemy sac.

Cu toate acestea, el a spus că, având de fapt a fost doar diagnosticat cu boala un an întreg după localizarea sânge în urină, mesajul a fost “precum esențial pentru mine să fie în zadar privind”. Jewson afirmat că a vorbit cu un Medic generalist despre simptom când s-a format în sezonul de vară 2014. După ce a fost spus că a fost “cel mai probabil, pur și simplu, o infecție”, el a crezut că a fost absolut nimic să vă faceți griji despre.
Deși 50% la 60% dintre bărbații cu HBP ar putea niciodată dezvolta simptome, altele descoperi că HBP poate face viața mizerabilă. Simptomele HBP includ. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Combinația dintre ajustările stilului de viață

Ezitant, întrerupt, slab pipiul necesitate, scurgeri, sau dribling
un sentiment de golire incompleta mai constante urinare, mai ales noaptea. Ca urmare, o mulțime de oameni uita-te pentru terapie. Vestea bună este că terapiile sunt în mod constant îmbunătățite. Persoane fizice și, de asemenea, medicii lor au, în prezent, mult mai multe medicamente pentru a alege de la, așa că, dacă nu funcționează, altul poate fi recomandată. Precum și multe mulțumiri pentru unele rafinamente, tratamente medicale sunt mai eficiente și au mai puține efecte negative decât oricând.

Totuși, există unele lucruri pe care băieții de manipulare HBP poate face pe cont propriu. Când semnele și simptomele nu sunt deosebit de agravante, expectativa vigilenta poate fi cea mai bună metodă pentru a continua. Acest lucru implică o monitorizare regulată pentru a asigurați-vă că problemele nu sunt în curs de dezvoltare, dar nici o terapie. Pentru mai multe semne neplăcute, o mulțime de profesioniști din domeniul medical încep prin a propune o combinație de mod de viață ajustări precum și de droguri. Frecvent acest lucru va fi suficient pentru a calma cele mai urate simptome și de a evita cerința pentru o intervenție chirurgicală.
Patru acțiuni simple pot ajuta ușura unele semne și simptome de HBP:

Unii oameni care sunt nervos precum și stresant urina mai des. Reduce anxietatea, prin exercitarea în mod regulat, precum și exercitarea tehnici de relaxare cum ar fi meditația. Când ai scaun, ia timp pentru a goli vezica complet. Acest lucru va scădea cererea pentru reușita excursii la baie.
Discutați cu medicul dumneavoastră despre toate baza de prescriptie medicala si over the counter medicamente pe care le iei; unii ar putea contribui la probleme. Medicul dumneavoastră ar putea avea capacitatea de a readapta doze sau schimba rutina ta pentru a lua aceste medicamente, sau el sau ea ar putea recomanda diferite medicamente care declanșează mai puțin sistemul urinar probleme. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Problemele legate de vârstă pot declanșa disconfort sever.

A preveni consumul de lichide seara, mai ales cofeinizate, precum și băuturi alcoolice. Ambele pot avea impact asupra țesutului muscular tonusul vezicii urinare, precum și promovarea rinichilor de a genera pipi, aduce pe timp de noapte urinare. Având în vedere Că luna iunie este Masculi de Sănătate Lună, am făcut de fapt o serie blog pe teme legate de sănătate detalii la băieți. Check out noastre de mesajele anterioare pentru a rămâne actualizat pe bărbați de wellness, precum și nu uitați pentru a programa un check-up!

Acesta poate fi un pic componentă a corpului masculin, dar sanatatea prostatei pot fi de mare de sănătate și wellness influențe. Celulele cancerului de prostata singur influențe 1 din 7 bărbați Americani la un moment dat pe parcursul vieții lor, în timp ce de prostată, infecții și probleme legate de vârstă, poate declanșa severe disconfort și durere. Similar cu toate probleme de sanatate, primul pas pentru înfrângerea probleme de prostata este de a crește înțelegerea dumneavoastră precum și înțelegerea de această parte a corpului. Deci, acest Tip de Sănătate și wellness Lună, a plasat un accent unic pe prostata pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și wellness, precum și prelungi speranța de viață.

Prostata îndeplinește un rol crucial în organism de sex masculin. Glanda are de-a face cu dimensiunea unei nuci, și se află chiar sub vezica urinara inainte de rect. Se creează un gros, lichid alb lăptos care intră în spermă este de ajuns pentru a ajuta aduce sperma. Ca urmare a locației sale în organism, probleme la prostata pot afecta funcția sexuală și, de asemenea, face pipi, în plus față de alte organe ale corpului. Problemele apar în 3 diferite tipuri principale:

Prostatita este o infectie a prostatei, care poate declanșa arderea sau chinuitoare pipi, greu sau agonie orgasm, și, de asemenea, diverse alte persistente disconfort. Hiperplazie benignă de prostată însoțește îmbătrânirea, precum și rezultatele în mărirea prostatei. Cancerul de prostată este rezultatul dezvoltării celulelor canceroase în interiorul prostatei, cu posibilitatea de propagare la alte părți ale corpului.
În timp ce câteva dintre aceste preocupări rănit suficient pentru a fi identificate, celulele cancerului de prostata poate stabili cu semne și simptome, care este de ce este vital să aibă mare tratament de prostata de-a lungul vieții tale.

Bărbații care erau și mai puțini din punct de vedere energetic, mai puțin susceptibili de a se confrunta cu hiperplazie benignă de prostată.

Cu doar câteva simplu mod de viață modificări, puteți începe îmbunătățirea sănătății prostatei astăzi pentru o mult mai sănătos de prostată în viitor. Aici sunt sfaturile noastre de top pentru a face o distincție acest Tip de Wellness Lună. O prostată-smart dieta este una care pune importanță pe seleniu, soia, antioxidanți, și, de asemenea, grăsimi vegetale sanatoase. Un mijloc ușor de a încorpora mai multe dintre aceste componente direct în dieta dumneavoastră este de a schimba un ușor de carbohidrati cu o hrană abundentă în rândul nutritive menționate mai sus. De exemplu, cred că despre schimbarea crutoane din salata caesar cu criza de nuci de Brazilia, care sunt renumite pentru lor seleniul conținut web. Sau schimb iceberg salata din sandwich-ul de spanac pentru a ridica cu ușurință cantitatea de vitamina B6 în dieta ta. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Obtinerea o multime de antrenament este, probabil, una dintre cele mai eficiente mijloace de a spori de sănătate și wellness totale, inclusiv de wellness de prostata. O Harvard pe baza de cercetare a constatat că bărbații care au fost chiar mai mult fizic, energetic au fost mai putin probabil de a face cu hiperplazie benignă de prostată. Lor rezultă sesizare este de a include o jumătate de oră de exerciții fizice pe toate sau cele mai multe zile ale săptămânii, chiar dacă aceste segmente sunt defalcate în 10 minute de bucăți.

Pentru un plus de scorurile de credit, include un exercițiu de yoga sau stretching metoda chiar în rutina de antrenament pentru a dezvolta un mod mult mai comunicativ relație cu corpul tău. Cel mai bun timp pentru a capta orice tip de wellness este problema, înainte de e majore, precum și de a fi mult mai bine în armonie cu corpul tau, vei fi mult mai familiar cu orice modificări. Vitamina D, care este cel mai direct absorbit de la soare, este un element crucial în păstrarea prostată sănătoasă și echilibrată. Astfel, se obține în aer liber și să ia în niște raze. Doar amintiți-vă să nu vă zgârciți cu privire la bloc de soare.

Oportunitățile de a învinge celulele cancerului de prostata sunt peste 98%, atunci când boala este descoperita mai devreme, astfel încât aceste teste de rutină sunt absolut în valoare de a face. Ce e mai mult, puteți lua această ocazie pentru a vorbi cu medicul dumneavoastră cu privire la orice alte prostata-legate de probleme s-ar putea au fost confruntă cu maxim de prostata wellness.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here