Cel mai bun plan de dietă.

0
651

Pentru orice fel de condiția de persoană, este cu adevărat o chestiune de ceea ce pot ei să rămânem cu,” spune Michael Jensen de la Clinica Mayo, însumând o evaluare cuprinzătoare a durată de pierdere în greutate studii. Cu alte cuvinte, dacă o persoană grajduri cu low-carb, Paleo, marea Mediterană, sau alte dieta, ceea ce contează cel mai mult nu este la fel de dieta, cu toate acestea, dacă acea persoană este încă pe cale de dincolo de șase luni factor.  Rămas pe drumul cel bun pentru un an sau mai mult, și după aceea pentru totdeauna, este ceea ce asigură cele mai bune și cele mai multe rezultate de lungă durată pentru îmbunătățirea greutate, precum și de sănătate.

Acest profit apare pentru a apărea ori de câte ori diete sunt comparate pe perioade mai lungi: nu exista medicamente minune, la fel de bine ca cea mai buna dieta este cea pe care o va lipi cu. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Rutinele pentru a merge dieta.

Ce vei lipi cu, totuși? Că întrebarea în sine poate fi dificil să răspundă. Bazându-se pe termenii de căutare utilizați, puteți descoperi peste 69.000 de dieta publicații pe Amazon.com (asta e pentru “Wellness, sala de Fitness Fizice și, de asemenea, Dieta”). La fel de bine ca pe site-ul asigură, în plus, peste 5.000 de noi versiuni în următoarele nouăzeci de zile. Cum poate ști ce regim va potrivi cu tine, ce sfaturi vă vor ajuta?

Când m-am considera “cea mai buna dieta este cea pe care o va lipi cu”, îmi imaginez două locuri de muncă. Fiecare parte are dreptul la o idee, la fel de bine ca de obicei, de asemenea, timp pentru a afla și, de asemenea, proces-și-eroare. În primul rând, preocuparea de ceea ce cu siguranță va fi, fără îndoială, costum ai nevoie de răspunsuri. O mulțime de oameni, mi se pare, să înțeleagă, practic, ce este asta. Melanie, de exemplu, absolut recunoaște că se simte cel mai bine, scade în greutate, precum și reduceri de dorinte, atunci când ea mănâncă o dieta low carb plan. Jacqueline, cu toate acestea, disprețuiește consuma toate că carne, precum și alege o mult mai mult vegetarian de rutină.

Ea consideră că evitarea zahăr este truc pentru a rămâne pe pistă. Mark face întotdeauna cele mai bune atunci când el pune restricții privind masa la un restaurant și, de asemenea, se concentrează pe doar consuma un pic mai mult mai puțin la fiecare masă-parte de control. Odată ce el face asta, restul pare să scadă în locație.

Așteptările provocărilor și eforturilor.

Mulți oameni aceste zile au avut ceva experienta cu dietele de diferite tipuri și, de asemenea, o idee destul de bună a ceea ce s-ar putea, în esență, de a trăi cu. Asta este de a spune, de exemplu, dacă low-carb opțiune farmece, indiferent dacă sunt sau nu amplifică exercițiu face o diferență. Dacă ești cu adevărat nu poate pretinde ce locuri de muncă mai bune pentru tine, o consultare cu un expert de nutriție poate ajuta. O recomandare de cărți sau scrie-up-uri, care capta interesul dumneavoastră vă poate ajuta, de asemenea,. Ați putea fi capabil de a fotografia, de exemplu, se confruntă cu un tip Mediteranean plan de dieta mult mai ușor decât vă puteți vizualiza pe cont propriu lipit cu un Paleo regim sau un alt lucru.

Deci, se concentreze pe dieta care te poate practic foto te face de bună. Asta e vital, partea 1. Lipirea cu ea, cu toate acestea-nu este dificil de componentă. De asemenea, când ești destul de sigur că dorința de nou de rutină, bariere apar, în mod constant-cei 69.000 de publicații nu ar fi recurs sau altceva. În loc de lovituri pe cont propriu și să renunți atunci când problemele apar, cu toate acestea, puteți încerca să te aștepți la ce provocări pot intra în conflict în eforturile tale. Și unul câte unul, puteți încerca pentru a reduce sau a le rezolva. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Greutate Vorbim.Greutate vorbi (definit ca remarcile făcute de membrii familiei cu privire la propria lor greutate sau comentarii făcute tânăr de mame si tati pentru a încuraja grăsime de ardere) este conectat cu enhanced amenințare atât obezi și tulburări de alimentație. Pe de altă parte, membrii de familie că s-a concentrat conversație pe sănătate și wellness, mai degrabă decât de greutate au fost mai puțin cel mai probabil să dieta, precum și a face uz de greutate nesanatoase-controlul comportamentelor.

Îmbunătățirea dietei pe termen lung

Cu siguranță face chiar mai mult sentimentul de a face acest lucru, de asemenea, dacă este nevoie de săptămâni sau luni, decât să se predea sau să păstrați obtinerea mâna pe tendințele destinat se încadrează scurt. Aici sunt unele întrebări pentru a cere ca ia în considerare ceea ce obstacole ați putea avea nevoie de a face cu: Nu folosiți alimente pentru anxietate sărăciei? Dacă este așa, devenind conștienți de atunci când faci acest lucru, precum și a afla să se ocupe de anxietate într-un mod diferit vă va ajuta să face bine pe termen lung

Nu te simți cu adevărat că te mănâncă alimente specifice (de exemplu, zahăr) addictively? Acest obicei nu va dispărea, chiar dacă începe un nou regim alimentar.De lucru privind “renunțarea”, precum și cea mai sanatoasa dieta va trece mai ușor. Ai mânca o mulțime? De obicei, aceasta oferă un obstacol în calea lungă durată dieta îmbunătățiri. S-ar putea nevoie de a modifica obiceiurile, de a descoperi pentru a pregăti și mai mult sau să se pregătească mai bine și/sau să învețe pentru a comanda, chiar mai mult intenționat.

Aveți persoane în viața ta care te submineze? Știind mai mare asertivitate, eventual cu ajutorul unui specialist, vă poate ajuta să depășească acest mai-comune-decât-tine-s-ar putea-cred că bariera. Cu siguranță o mulțime de alte tipuri de provocări există. Dar puteți vedea și aici că “stau cu ea” devine complicat. Precum și nu ca un rezultat al greșelilor personale, întotdeauna, cu toate acestea, deoarece aceste dificultăți atașați direct la procesul de a manca, precum și procedura de transformare. Când vine vorba de pierderea in greutate, cu toate acestea, cele mai multe rezolvă-ți problema planuri de dieta nu arată cum să aibă grijă de aceste preocupări. Luându-le în considerare, și, de asemenea, cu care se confruntă ei, în rândurile de oameni de pe “cel mai bun plan de dieta” pe care o puteți lipi. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Academia Americana de Pediatrie (AAP) a lansat noile linii directoare pentru evitarea de probleme de greutate precum și probleme de alimentatie la adolescenti. Aceste linii directoare sunt o separare de cel anterior, în anul 2007 greutate-concentrat orientări, care a încurajat medicii să folosească termenul de “obezi” (în ciuda gradului de conștientizare a amplificat stigmatizare) și, de asemenea, de intervenții constând industriale programe de pierdere in greutate, arderea grasimilor medicamente, foarte scăzut de calorii diete, și, de asemenea, pierderea in greutate procedura chirurgicala pentru adolescenti cu BMIs în grav obezi clasificare. Brand-noi orientări au fost create cu recunoașterea faptului că obezitatea evitare trebuie să fie luate în considerare în concert cu consumul de starea de prevenire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here