Dureri articulare.

0
577

Inflamație în comun și, de asemenea, durerea poate fi cauzată de o infecție bacteriană, virală sau fungică infecție, și, în unele cazuri, aceste semne sunt la prima confundate cu artrita reumatoida (RA). Oamenii care au dureri articulare și, de asemenea, o febra care cred ei că este adus pe de o infecție sunt sfătuiți să caute asistență medicală. Virale inflamație în Comun vs Reumatoidă inflamație în Comun. Profesioniști estimare cu privire la 1% din artrita cazuri să fie artrită virală.1 În aceste cazuri, o infecție virală aduce disconfort în comun și, de asemenea, umflarea. De exemplu, parvovirus B19, înțeles pentru a provoca boala a cincea (erythema infectiosum), provoacă uneori pufos, incomod articulațiilor și, de asemenea, anemie. Diverse alte exemple de virusuri care pot provoca virale inflamație în comun includ enterovirus, rubeola, HIV, precum boli hepatice B și C. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Cum este comparabil cu RA? Artrită virală duce la articulatii inflamate, care sunt umflate, de licitație, rosu si cald la atingere. Cum de diferite? Nu există nici un anumit examenul sângelui pentru RA, dar un test de sânge, de obicei, pot descoperi dacă o persoană are sau a avut-o anumită infecție. Comun de semne și simptome, de obicei, va dispărea la fel de repede ca infecția virală este fie tratate cu sau rezolvă de la sine, deși, uneori, inflamarea comune simptome devin persistente.

Dureri articulare cronice

Inflamarea articulațiilor și, de asemenea, durerea poate fi adus pe de o microbiene, virale sau fungice infecție, precum și, uneori, aceste simptome sunt de la început greșit pentru reumatoidă inflamație în comun (RA). Persoanele care au dureri articulare și, de asemenea, o temperatură ridicată, care au suspectul este cauzată de o infecție sunt încurajați să caute asistență medicală. Vezi Ce Este Artrita Reumatoida (RA)? Artrită virală vs Reumatoidă inflamație în Comun Specialiștii estimează cu privire la 1% de inflamație în comun cazuri să fie virale inflamație în comun.1 În aceste cazuri, o infecție virală care provoacă dureri articulare precum și umflarea.

De exemplu, parvovirus B19, recunoscut pentru crearea a cincea boală (erythema infectiosum), uneori declanseaza umflarea dureroasă a articulațiilor și anemie. Alte cazuri de infecții care pot declanșa virale, artrita consta din enterovirus, rubeola, HIV, hepatita B, precum C. Doar cum este comparabil cu RA? Artrită virală duce la articulatii inflamate, care sunt inflamate, de licitație, de culoare roșie, și confortabil la atingere. Exact cum este diferit? Nu există nici sânge specifice de examinare pentru RA, încă un sânge de examinare poate, în mod normal, arată dacă o persoană are sau a avut un anumit virus. Comune semne de obicei dispar atunci când infecția virală este fie tratate cu sau rezolvă de la sine, deși, în unele cazuri, inflamarea comune simptome sfârși prin a fi cronică.

Lyme Condiție vs Reumatoidă Inflamație în Comun
Boala Lyme este o infectie bacteriana a răspândit la om prin infectat căpușele de cerb și, de asemenea, de vest blacklegged căpușe. Unele persoane nu înțeleg că de fapt au fost atacate, ceea ce face diagnosticul medical de greu. Un medic poate lua în considerare o boala Lyme diagnostic medical în cazul în care clientul a cunoscut o bulls-eye conceput breakout sau a rămas în locul unde căpușele de cerb, precum Lyme condiției prospere, cum ar fi zonele împădurite de pe coasta de Est și, de asemenea, de top Midwest. Persoanele cu Lyme condiție raport de obicei dureri de cap și/sau rigide gât. Ganglionii limfatici pot fi umflati si muschii s-ar putea de durere. Febra poate fi de frisoane. Vezi cum să rezolvi problemele tale

Microorganismul contagios devine comun atunci când durerile articulare.

Un test de sânge poate dezvălui prezența de Lyme, afecțiune, dar nu se poate face până la 2 sau 3 săptămâni de la mușcătura de căpușă, și, de asemenea, rezultatele nu sunt întotdeauna exacte. (O mult mai exact test de sange este oferit, încă rezultate precise nevoie de examinarea se face de mai multe săptămâni după expunerea directă.). Specialiștii sugerează de-a face cu crede Lyme, afecțiune cu antibiotice baza de prescriptie medicala cat mai repede posibil, de obicei înainte de examenele de laborator pot valida un diagnostic. În unele cazuri, o infecție într-o comună poate provoca grave umflarea, durere, și, de asemenea, umflarea. O mulțime de artrita septica este declanșată de o bacterie numită Staphylococcus aureus (uneori numit o “infecție cu stafilococ”).

Artrita septica se întâmplă atunci când un germeni, infecție, sau ciuperca undeva în corpul ia o excursie prin fluxul de sânge și ajunge în comună. Acesta poate de asemenea să apară atunci când un contagioase de microorganisme ajunge la comun printr-o pauză în piele (de exemplu, o tăietură sau eczeme breakout), deși acest lucru este mai puțin tipic.
Contagioasă inflamație în comun duce la o umflate comun, care este inflamat, de licitație, de culoare roșie, precum și confortabil la atingere. De obicei doar unul comun este afectat. Persoanele cu artrita infectioasa poate avea în plus o febră și/sau simptome de boală.

De ce este diferit? Comun de semne, de obicei, apar în mod neașteptat și sunt, de obicei, extrem, așa că individul nu poate face uz de articulația afectată. Examenele de laborator pot valida dacă o comună este contaminat. Persoanele care au organismul slăbit sistemul imunitar, format din oameni care iau RA medicamente, du-te la un risc ridicat pentru artrita septica. Reactiv mixt de inflamație are loc atunci cand sistemul imunitar reactioneaza la o infecție, declanșând la atac articulațiilor. Microorganismul care a declanșat infecția inițială-de obicei un fel de germeni. nu este declanșarea comun de semne și simptome. De fapt, individul poate fi complet recuperat de la lui/ei problemă de sănătate și, de asemenea, nu mai au semne și simptome de infecție inițial.

Un examen fizic efectuat persoanelor a suferit dureri la nivelul articulațiilor.

Pacienții pot alege să aibă în comun substituie articulațiilor mari, cum ar fi umerii, șoldurile sau genunchii precum și articulațiilor mici în degetele și, de asemenea, degetele de la picioare. Comun de înlocuire procedura chirurgicala implica indepartarea fie toate sau o parte a unui rănit în comun și introducerea unui înlocuitor sintetic. Comun înlocuitori sunt, de obicei, operații majore cu riscuri semnificative, încă un studiu de cercetare a arătat că RA persoane au apărut de-a face mult mai bine decât osteo artrita persoane de-a lungul centrul de sănătate curative, eventual ca urmare a medicului hiper-vigilent screening of RA persoane. Vezi cum să rezolvi problemele tale

În artrodeza, articulației afectate este eliminată precum și învecinându-oasele sunt unite cu fiecare alte. Tratamentul considerabil restricționează activitatea cu toate acestea stimulează stabilitatea și reduce durerea în influențată articulațiilor. Printre una dintre cele mai obișnuite motive pentru dureri articulare este inflamarea articulatiilor. Cele două forme primare de inflamație în comun sunt osteoartrita (OA), precum poliartrita inflamație în comun (RA). Potrivit Colegiului American de Reumatologie, OA este cel mai tipic la adulți de peste 40 de ani. Ea progreseaza treptat la fel de bine ca de multe ori tinde să afecteze în general făcut uz de articulații. Disconfort în comun, ca urmare a OA rezultă dintr-o insuficiență a cartilajului material care servește ca o pernă precum și amortizor pentru articulații.

Cea de-a doua formă de inflamație în comun este RA. Potrivit Artrita Structura, RA impact cu privire la 1,5 milioane de Americani. Mai mult, de obicei, afectează femeile decât bărbații. Acesta poate deforma și infirm articulațiilor de-a lungul timpului. RA creează disconfort, inflamație, și lichid construi-up în articulații, ca la corp e corpul sistemul imunitar lovește membrana care căptușește articulațiilor.Medicul dumneavoastră va fi cel mai probabil efectua un examen fizic. Ei vor cere în plus o colecție de preocupările cu privire la dureri articulare. Acest lucru poate ajuta pentru a limita posibilele cauze.

Un joint-X-ray ar putea fi esențial să se identifice artrita legate de daune in comun. Dacă medicul dumneavoastră consideră că nu există un alt motiv, s-ar putea obține un test de sange pentru a ecran pentru anumite probleme autoimune. S-ar putea solicita, de asemenea, o sedimentare prețul de examinare pentru a măsura nivelul de umflarea în organism sau un complet de sânge conta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here