Remediu Natural și soluție eficientă pentru dureri articulare sau artrită

0
550
Remediu Natural și soluție eficientă pentru dureri articulare sau artrită

Artrita este o cauza principala de durere și handicap la nivel mondial. Puteți găsi o mulțime de sfaturi despre relaxarea durerea artritei și alte condiții cu exercitarea, medicație și reducerea stresului. De unde știi ce va funcționa pentru tine? Aici sunt unele do și don ‘ ts pentru a vă ajuta să-l dau seama. Indiferent de starea dumneavoastră, va fi mai ușor să stați înaintea durerii dacă: aflați tot ce puteți despre starea dumneavoastră, inclusiv ce tip de artrită aveți și dacă oricare dintre articulațiile dumneavoastră sunt deja deteriorate

Înscrieți-vă medicul, prietenii și familia în gestionarea durerii. Spuneți medicului dumneavoastră dacă vi se modifică durerea. Fiți atenți la articulații, fie că stau, în picioare sau se angajează în activități. Păstrați articulațiile în mișcare. Faceți întindere zilnică, blândă, care vă mișcă articulațiile prin toată gama lor de mișcare. Folosește o poziție bună. Un fizioterapeut îți poate arăta cum să stai, să stai și să te miști corect.

Artrită, cauze, simptome, tratament

Artrită, cauze, simptome, tratamentCunoaște-ți limitele. Echilibru activitate și odihnă, și nu exagera. În plus, schimbările stilului de viață sunt importante pentru relaxarea durerii. Să mă descurc cu greutatea. Fiind supraponderal poate crește complicații ale artritei și să contribuie la durerea artritei. Efectuarea schimbărilor treptate, permanente ale stilului de viață, care duc la o scădere graduală în greutate, este adesea cea mai eficientă metodă de gestionare a greutății. M-am lăsat de fumat. Fumatul provoacă stres asupra țesutului conjunctiv, care poate crește durerea artritei.

Când aveți artrită, mișcare poate reduce durerea și rigiditatea, îmbunătăți gama de mișcare, consolida mușchii, și de a crește rezistența dumneavoastră. Alegeți tipul corect de activități — cele care construiesc mușchii din jurul articulațiilor, dar nu deteriorați articulațiile. Un terapeut fizic sau ocupațional te poate ajuta să dezvolți un program de exerciții care e potrivit pentru tine.

Concentrați-vă pe exerciții de întindere, gama-de-mișcare și de formare gradual de forță progresivă. Includeți exerciții aerobice de impact scăzut, cum ar fi mersul pe jos, ciclism sau exerciții de apă, pentru a îmbunătăți starea de spirit și de a ajuta la controlul greutății. Evitați activitățile care implică un impact ridicat și mișcare repetitivă, cum ar fi: alergare, sărituri, tenis, aerobic de mare impact și repetarea aceleiași mișcări, cum ar fi un serviciu de tenis, din nou și din nou.

Multe tipuri de medicamente sunt disponibile pentru ameliorarea durerii artrita. Cele mai multe sunt relativ sigure, dar nici un medicament nu este complet lipsit de efecte secundare. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a formula un plan de medicație pentru simptomele specifice de durere!

Medicamentele contra durerii, cum ar fi acetaminofenul (Tylenol, alții), ibuprofenul (Advil, Motrin IB, alții) sau naproxen sodium (Aleve), pot ajuta la ameliorarea durerii ocazionale declanșate de activitatea mușchilor și articulațiilor nu sunt utilizate pentru — cum ar fi grădinăritul după o iarnă în interior.

Crema care conține capsaicină poate fi aplicată pe piele într-un articulație dureroasă pentru a calma durerea. A se utiliza în monoterapie sau cu medicație orală. Adresați-vă medicului dumneavoastră în cazul în care medicamentele over-the-counter nu ameliorează durerea. Supratensiune. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă utilizați în mod regulat analgezice peste tejghe!

Având grijă de sine în timp ce aveți artrită

Având grijă de sine în timp ce aveți artrităSub tratament. Nu încerca să ignori durerea severă și prelungită a artritei. S-ar putea să aveți inflamații ale articulațiilor sau leziuni care necesită medicație zilnică. Concentrându-se doar pe durere. Depresia este mai frecventă la pacienții cu artrită. Medicii au descoperit că tratarea depresiei cu antidepresive și alte terapii reduce nu numai simptomele depresiei, ci și durerea artritei. Integrarea fizică și emoțională.

Nu e de mirare că durerea de artrită are un efect negativ asupra dispoziției tale. Dacă activitățile de zi cu zi te fac să suferi, ești obligat să te simți descurajat. Dar când aceste sentimente normale escaladează pentru a crea un refren constant de gânduri înfricoșătoare, fără speranță, durerea ta poate deveni din ce în ce mai greu de gestionat.

Terapiile care întrerup interacțiunile distructive dintre minte și corp includ: terapia cognitivă comportamentală. Această combinație bine studiată, eficientă de terapie prin discuții și de modificare a comportamentului vă ajută să identificați — și să întrerupeți-ciclurile de gânduri și acțiuni care se auto-distrug. Terapie de relaxare. Meditând, făcând yoga, respirând adânc, ascultând muzică, fiind în natură și scriind într— un jurnal-fă orice te ajută să te relaxezi. Nu există nici un dezavantaj pentru relaxare, și poate ajuta la ușurarea durerii.

Acupunctură. Unii oameni obține ameliorarea durerii prin tratamente acupunctura, atunci când un acupuncturist instruit insera ace de păr subțire la anumite puncte de pe corpul tau. Poate dura câteva săptămâni până să observați îmbunătățiri!

Căldură și frig. Utilizarea căldurii, cum ar fi aplicarea de tampoane de încălzire la articulații dureroase, băi fierbinți sau dușuri, sau imersarea articulațiilor dureroase în ceară de parafină caldă, poate ajuta la ameliorarea temporară a durerii. Ai grijă să nu te arzi. Folosiți perdele de încălzire pentru cel mult 20 de minute.

Utilizarea de frig, cum ar fi aplicarea pachetelor de gheață la mușchii inflamați, poate calma durerea și inflamația după un exercițiu obositor. Masaj. Masajul poate îmbunătăți temporar durerea și rigiditatea. Asigură-te că maseurul tău știe unde te afectează artrita. Fumatul. Dacă sunteți dependent de tutun, s-ar putea folosi ca un instrument de adaptare emoțională. Dar este contraproductiv: toxinele din fum provoacă stres asupra țesutului conjunctiv, ducând la mai multe probleme comune!

O atitudine negativă. Gândurile Negative se auto-perpetuează.Atâta timp cât stai pe ele, ele escaladează, ceea ce îți poate crește durerea și riscul de dizabilitate. În schimb, distrage-te cu activități care vă bucurați, petrece timp cu oameni care vă susțin și să ia în considerare vorbesc cu un terapeut.

Ce este artrita? Ce facem ca să prevenim asta?

Ce este artrita? Ce facem ca să prevenim asta?Cuvântul artrită este utilizat pentru a descrie durerea, umflarea și rigiditatea într-o articulație sau articulații. Artrita nu este o singură condiție și există mai multe tipuri diferite. Aproximativ 10 milioane de oameni din Marea Britanie sunt considerate a avea artrita. Poate afecta oamenii de toate vârstele-chiar și copiii și adolescenții. Unele forme de artrita sunt mai frecvente la persoanele în vârstă.

Dacă aveți dureri în articulații sau articulații care nu dispar după câteva zile, trebuie să mergeți la un medic. Aflarea ceea ce cauzează durerea este cheia pentru a găsi tratamentul corect și opțiuni de auto-ajutor. Deși nu există nici un leac pentru artrita, tratamente s-au îmbunătățit foarte mult în ultimii ani și, pentru multe tipuri de artrita, în special artrita inflamatorie, există un beneficiu clar în începerea tratamentului într-un stadiu incipient.

Poate fi greu de spus ce a cauzat artrita ta. Există mai mulți factori care pot crește riscul de fiecare tip de artrita. Ar putea fi faptul că genele pe care le-ai moștenit de la părinții sau bunicii tăi te-au făcut mai predispus la artrită.
Artrita poate face viața grea prin provocarea de durere și ceea ce face mai greu pentru a obține despre. Simptomele artritei pot varia de la săptămână la săptămână, și chiar de la zi la zi. Multe tipuri, cum ar fi osteoartrita și poliartrita reumatoidă, sunt condiții pe termen lung. Cu toate acestea, cu tratamentul corect și abordare puteți gestiona simptomele. Indiferent de starea pe care o aveți, rămânând activ fizic vă va ajuta să rămâneți mobil și va fi bine pentru sănătatea dumneavoastră generală!

Un joint este locul unde se întâlnesc două sau mai multe oase, cum ar fi în degete, genunchi și umeri. Articulațiile dețin oasele la locul lor și le permit să se miște liber în limite. Majoritatea articulațiilor din corpul nostru sunt înconjurate de o capsulă puternică. Capsula este umplută cu un lichid gros care ajută la lubrifierea articulației. Capsulele astea ne țin oasele la locul lor. Fac asta cu ajutorul ligamentelor. Acestea sunt un pic ca benzi elastice foarte puternice.

Capetele oaselor dintr-o articulație sunt căptușite cu cartilaj. Acesta este un strat neted, dar dur de țesut, care permite oaselor să alunece unul peste altul în timp ce te miști. Dacă vrem să mișcăm un os, creierul nostru dă un semnal la mușchi, care apoi trage un tendon, și acest lucru este atașat la os. Prin urmare, mușchii au un rol important în sprijinirea unei articulații!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here